Köszöntő & Menü

 


Főoldal
Történet
Szabályzat
Belépés/Kilépés
Igénylés
Karakterek
Játéktér

 

 
Chat

 

 
Információk
Történet

2017-et írunk. A föld már több mint egy éve próbálja vissza verni az őt érő támadásokat, amik 2016 tavaszán vette kezdetét.
A lényekről semmit se tudunk. 
Fogalmunk sincs, micsodák, vagy egyáltalán honnan jönnek. 
Egy biztos, mióta megjelentek, az emberiségnek nagy lépéseket kellett tennie a védelem érdekében.
Ezeknek a szörnyeknek meg se kottyannak a mi fegyvereink, a golyó anélkül megy át rajtuk, hogy bármilyen nagyobb sérülést hagyna maga után.
Emberi fegyver nem képes legyőzni őket, viszont a természeti elemek már inkább. Sok kínkeserves áldozatba került, mire erre rá jöttek a tudósok.

Azóta már neki álltak, hogy új fegyvert alkossanak, amivel kordában tarthatjuk a démonoknak elkeresztelt lényeket.
Igazából nem tudni, valóban azok-e rengeteg van belőlük és igen csak sok félék, a pánikba esett hívők után terjedt el rájuk ez a megnevezés, azóta se illetik őket máshogy.
A legelső áttörést az amerikaiak érték el, ugyanis DNS alapú fegyvert hoztak létre, ami a Soul Breaker nevet viseli.

Igen ám, csak hogy ezek a fegyverek génmódosított emberek. >>Tovább>>

 


Oldalról

Admin: Feyre
Műfaj: Fantasy
Design: Saját
CSS:
 LindaDesign
Téma: RPG, fantasy, démonok, módosított emberek
Indulás: 2017.06.08
Karakterek:
Férfi: 9
Nő: 9


Események

Az oldal első eventjére 06.28-án kerül sor.
Kezdés hivatalosan:
délután 14:00
Ténylegesen a karakterekkel: délután 15:00
Megnevezés:
A változás kora


Tudj meg többet a Soul Breakerekről. Értesülj első kézből a nagyobb eseményekről, és legyél képben minden helyzet, minden pillanatában.

 
Cserék 
Lelkek
Indulás: 2017-06-05
 

 

Történet

2017-et írunk. A föld már több mint egy éve próbálja vissza verni az őt érő támadásokat, amik 2016 tavaszán vette kezdetét.
A lényekről semmit se tudunk. 
Fogalmunk sincs, micsodák, vagy egyáltalán honnan jönnek. 
Egy biztos, mióta megjelentek, az emberiségnek nagy lépéseket kellett tennie a védelem érdekében.
Ezeknek a szörnyeknek meg se kottyannak a mi fegyvereink, a golyó anélkül megy át rajtuk, hogy bármilyen nagyobb sérülést hagyna maga után
Emberi fegyver nem képes legyőzni őket, viszont a természeti elemek már inkább. Sok kínkeserves áldozatba került, mire erre rá jöttek a tudósok.
Azóta már neki álltak, hogy új fegyvert alkossanak, amivel kordában tarthatjuk a démonoknak elkeresztelt lényeket.
Igazából nem tudni, valóban azok-e rengeteg van belőlük és igen csak sok félék, a pánikba esett hívők után terjedt el rájuk ez a megnevezés, azóta se illetik őket máshogy.

A legelső áttörést az amerikaiak érték el, ugyanis DNS alapú fegyvert hoztak létre, ami a Soul Breaker nevet viseli.
Igen ám, csak hogy ezek a fegyverek génmódosított emberek...
Emberek, akik valamilyen okból képesek módosulni egy apró szerkezet segítségével, nem is akár hogy.
Az egész alapja sok apró műtéti beavatkozás, végül pedig a módosító eszköz beültetése.
Sajnos ez nem működik akárkin, az alanyok nagy része elhalálozik a módosulás közben, ezeket nem tudjuk még kiszűrni, így azok válnak csak Soul Breaker-é, akik önként vállalkoznak rá, és túlélik a beavatkozások sorát.

Az első sikeres bevetés után, a világ felkapta a hírt. 
A média teljesen felbolydult, mindenkit érdekelt, hogy kik ezek az emberek, mi a hátterük és milyen képességgel rendelkeznek.
A kormány jó ideig nem szivárogtatott ki semmilyen információt, eleinte az amerikaiak öncélból, maguknak akarták tudni a technikáját a módosítás elkészítéséhez, de rá kellett jönniük, hogy az egész emberiség forog kockán, az alanyok többsége pedig sorra pusztul el a beavatkozások közben.

Hamarosan, az egész világon, minden országba eljutottak a kellő felszerelések és maga a tudás is, így csak hamar, minden kellően jó gazdasági helyzettel bíró ország felépítette a maga laboratóriumát és vele együtt a bázisokat is. 
A Soul Breaker-ek száma elkezdett gyarapodni, mivel sokak meglepetésére, rengetegen vállalkoztak önként.

Ahogy egyre tovább jutottak a kísérletezésekkel, annál többféle Breaker született. Sose lehetett tudni, hogy a módosulás milyen irányba változtatja meg az egyént, így voltak olyanok, akik nem csak belsőleg, de külsőleg is átalakultak.

Az emberek pedig élvezték nézni, ahogy egyre inkább visszaszorítjuk a démonok seregeit, de közben a hőseiktől is legalább annyira rettegtek.
A Breakerek elvesztették minden emberi kapcsolatukat, csak keveseket fogadott vissza a társadalom. 
A világban uralkodó káosz óvatossá tette a népet, így viszolyogtak mindentől, ami más volt, mint ők.

A média továbbra is valóság show szerűen tolta mindenki arcába az úgynevezett hőstetteket. Elég hamar világméretűvé nőtte ki magát ez a rajongás, hiába féltek a módosított emberektől, úgy kezelték őket, mint valami popsztárokat. Csatornák nyíltak a könnyebb közvetítés érdekében, pontrendszert állítottak fel, így tartva számon a kialakított világranglistát. 
Az a fajta sztárolás segítette elő azt is, hogy a közönség kedvenceket interjúkra hívták, esetleg partikra voltak hivatalosak. Egyre jobban közszereplőkké igyekezték őket tenni, és a celebeknél is jobban próbálták kiforgatni a magánéletük minden egyes négyzetcentiméterét.
E közben pedig, a Breakerek, már csak egymásra, az őket ellenőrző katonákra és tudósokra számíthattak.

A démonok is kezdtek újra magukra találni, így az országok elkezdtek egyfajta csere rendszert létrehozni, minek keretében a Breakerek világjárók lettek, a gyengébb országokban segítettek karban tartani a békét, vagy az erősebbek ellen indított nagyobb támadásokat igyekeztek vissza verni.

Ebben élünk most mi is, itt tart a világunk és még senki se tudja, mi lesz később...Képtalálat a következőre: „earth gif”

 A világ nem sokban különbözik a miénktől. Maga a technika és az egész felállás nagyjából ugyan az, a technológia fejletebb valamivel, na meg ugye, naponta vannak támadások.
Az országok ugyan úgy állnak fennt, viszont mindenhol akadnak mostanra már breakerek, akik írtják a nem ide való lényeket.
Sok ember nem is látott még teljes valójában démont, leginkább a tv-ből értesülnek az eseményekről és szemlélik, hogy mi történik.
A legnagyobb média felhajtás a breakerek élete körül forog jelenleg, mindenki rájuk kiváncsi, és ezt valaki jobban, valaki rosszabbul tűri. 
Van egy világ ranglista, ami naponta frissül, a szerint, hogy éppen ki a közönség kedvenc. Ezeket szavazással döntik el, van külön app a telefonokhoz és neten is elérhető. Ennek nem tudtak gátat szabni, így beletörődtek.
A népszerű breakerek, gyakran keresettek interjúkra, médiafellépésekre és celeb partikra is, ennek ellenére maga a társadalom, nem áll hozzájuk teljes bizalommal. Sokan félnek és elítélik őket, amitől nem igazán találják már az emberek közt a helyüket.
Éppen ezért ritka az olyan, aki nem a központban él.

A démon nem a megfelelő jelző, bár valóban úgy néznek ki. Ezt a nevet az emberek aggatták rájuk, még akkor mikor megjelentek, de valakik ufóknak is szívesen nevezi őket.
Ahány ember és ahány nép, legalább annyi féle elképzelés. A tudósok már dolgoznak a behatárolásukon, de eddig még nem jutottak semmire, azt se tudják pontosan, hogy honnan jönnek ezek a valamik és mik a céljaik a pusztításon kívül.
Feltéve, ha van.
Rengeteg fajtájuk létezik, amiket nem lehet pontosan behatárolni. Leginkább négy fő faj van, ezek mind elemi típusok.(Víz,Tűz,Föld és Ég) Viszont ezek alatt még fellelhető sok másik alfaj is. A legritkább esetekben hasonlít két példány egymásra, mind különböző és ocsmány. Külsőre nem gyakori, hogy látszana rajuk melyik fajba tartoznak, így harc közben kell kideríteni, ahhoz, hogy tudják hogyan győzhetik le.
Golyók és pengék, de még bombák se fognak rajtuk iggazán, megsebesülnek és lelassulnak ugyan, de végezni nem lehet velük. Olyanok, mint a testbe zárt lelkek, amíg elnem pusztul a fizikai valójuk teljesen, addig szinte lehetetlen halottnak nyilvánítani őket, éppen ezért kapták a módosított emberek a Soul Breakers nevet, avagy lélek hasítók.
Kinézetre, mint mondtam rettenetesen ocsmányak és nem mondhatóak ember szerűnek, egyedenként változó, de végtagokból és testrészekből számtalan lehet nekik, egyéntől függően. 

Mind 18 év feletti személyek. Kb egy éve léteznek, így nem sok mindent tudni róluk tudományos értelemben. Senki se tudja, hogy milyen hatással volt rájuk pontosan a beavatkozás, így nagy talány egyenlőre, hogy később lesznek e bármi mellékhatásai. 
Annyi azomban biztos, hogy ezek az emberek született harcosok, hisz túlélték a módosulást és sikeresen megváltoztak. Ez néha testben is látszódik, úszóhártyák, farkak és fasonlók formájában, de nagyrészt nem jellemző a testi átalakulás.
Képességeik, mind nagyrész természethez köthetőek, így teleportálni és repülni nem képesek, de vannak akik rettenetesen gyorsak, erősek és olyan jól írányítják a szelet, hogy minimális lebegésre képesek, de ez nagy energiát emészt fel.
Még nem tisztázott az összes képesség, mivel folyton jelennek meg újak és bejegyzetlenek. A képesség határozza meg, hogy melyik osztagba kerülnek be és mi lesz a feladatuk. 
Vannak, akik nem kapnak spéci erőt, de például az agyműködésük megsokszorozódik, vagy jobban átlátnak bizonyos dolgokat és mentálisan fejlődnek, így ezek az emberek megtanultak telepatikus hálózatot létesíteni, viszont ettől még nem lesznek képesek tárgyakat lebegtetni.
Az erős elemekkel rendelkezőek szoktak kerülni a harcosokhoz és a védekezőkhöz. A felderítés és a nyomkövetés a gyengébbeknek jut, olyanoknak, akik nem tudnak démon ölni, viszont felfokozott érzékszerveik, vagy adottságaiknak hála, képesek ezeket a mesterségeket tökélyre fejleszteni.
Breakereknek is meg van a maguk élet, így mindenki maga dönti el, hogy akar e média része lenni, bár bevetéskor ez nem az egyéntől függ. 
Nagyrészt igyekeznek mindenki döntéseit tiszteletben tartani, tehát szabadon élhetnek, bár ki csak nyomkövetővel mehetnek. 
Nincs tiltva a szerelmi kapcsolat, de emberek és breakerek közt, nem igazán tolerálják, na meg a két "faj" viszolyog is valamilyen szinten egymástól, mivel 1év elég volt a kölcsönös elhidegülésre.
Breakerek világában, még baba nem született, ugyanis a legtöbb módosult nemzőképtelenné válik.Tehát a képességek, mind említettem, mindenféle természet jellegű képesség idetartozik. Aki valaha is szánt arra pár órát, hogy X-men meg egyéb szuperhős filmeket nézzen, az igazán tudatában lehetne egy s másnak.
A természet nem csak abból áll, amit az ember látni képes.
Nem víz, tűz, föld, levegő és társai, igenis vannak a világunkban különböző aprócska elemek és atomok is, amik az emberre elvből befolyással vannak, vagy fordítva.
Szerintem mindenki tanulta biosztból, hogy az emberi test nagyrésze víz.
Az agyhullámok apró elektromos töltéseket bocsájtanak ki, éppen ezért, nem csak az atomerőművek sugároznak, de mi magunk is.
Az emberi szervezetben vas is fellelhető.
Az emberi nyálban rengetega baktérium, ami meg se közelíti ugyan egy komodói varánuszát, de vannak és nemmindig jótékony hatással és még sorolhatnám.
Minden kölcsönhatásban áll egymással. Az emberek nem random, esnek le egy fáról, a gravitáció hatása miatt működhet ez is, tehát a gravitáció nyilvánvalóan hatással van ránk, ezért nem szállunk el a francba az űrbe. 
Sőt, az embei szervezet szenet is tartalmaz, és mi lesz a szénből, ha külsőhatás éri, akár beavatkozással, akár nélküle? Gyémánt bizony. 

Tehát nem kell földhöz ragadtnak lenni, csak gondolkozni néha. Szinte minden valahogy a természethez vezethető vissza, így nem kell megrekedni, a képességek kitalálásában. Vegyetek alapul innen-onnan ötletet és gondoljátk végig a bioszórákat, a kémiát, vagy a fizikát, mindjárt épkézláb, nem sablonos ötlettel tudtok előállni.

Amit érdemes még tudni.
Nem bizonyított tény, de a tudósok arra következtetnek, hogy a felerősödött képességű emberek halnak meg folymatosan a módosítást követően, mivel a végbemenő nagy változások leterhelik a szervezetet, amitől az alany elhalálozik.
Tehát a super képersségek nem játszanak!!!

 

 

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...